امضای تفاهم نامه با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، دکتر مهران مجلسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، ضمن اعلام این خبر گفت:« تشکیل اتاق فکر تخصصی، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی – کاربردی مورد نیاز، مرتبط با موضوع تا مرحله تبیین دانش فنی، تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی ، برگزاری مشترک سمینارها، دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت، ارائه مشترک مقاله در مجلات تخصصی و شرکت در کنگره و سمینارهای تخصصی، تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره‌های مصوب در در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی با رعایت قوانین آموزش عالی کشور، حمایت از پایان نامه و رساله‌های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا در راستای حل مشکلات اداره کل راهداری از مواردی است که مورد موافقت هر دو طرف قرار گرفته است.»

مجلسی افزود:« این تفاهم نامه فرصتی است برای دانشجویان و دانشگاهیان ما که تحقیق و پژوهش‌های خود را به صورت کاملا کاربردی و میدانی انجام دهند و از طرف دیگر پاسخگوی نیاز سایر دستگاه‌ها باشند. همچنین سایر دستگاه‌ها اعم از دولتی و صنعتی نیز باید به این باور برسند که مسیر حل بسیاری از مشکلات آنها از دانشگاه عبور می‌کند و باید با تعامل بیشتر و ایجاد بسترهای مناسب، این ارتباط دو سویه برقرار شود.» .